Browsing by Subject xanthan
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Вдосконалення технології пряників сирцевих і проєкт лінії з їх виробництва | Самохвалова, О. В.; Байзан, Анастасія Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2020 | Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2015 | Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениці | Самохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
2024 | Розробка технології заварного напівфабрикату і рекомендації з її впровадження у виробництво | Самохвалова, О. В.; Ковальова, Катерина Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |