Browsing by Subject xanthan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Вдосконалення технології пряників сирцевих і проєкт лінії з їх виробництваСамохвалова, О. В.; Байзан, Анастасія Олегівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2015Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениціСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2024Розробка технології заварного напівфабрикату і рекомендації з її впровадження у виробництвоСамохвалова, О. В.; Ковальова, Катерина Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів