Browsing by Subject safety

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 58  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothiesOdarchenko, Dmytro; Sokolova, Evgenia; Aksenova, Elena; Ababova, Alina
2020Аналіз умов переходу від Безпеки-І до Безпеки-ІІ в автотранспортному процесі з точки зору соціотехнічної системиСакно, О. П.; Колеснікова, Т. М.; Медведєв, Є. П.
2014Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениціКравченко, Михайло Федорович; Криворучко, Мирослав Юрійович; Антоненко, Артем Васильович
2019-11-15Безпечність та якість м’яса забійних тварин за обробки мийними лужними засобамиБогатко, Надія Михайлівна
2024Використання інноваційних напрямів удосконалення діяльності закладів гостинностіОдарченко, Дмитро Миколайович; Кравченко, Марина Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2019-11-15Вплив різних умов мікроклімату на продуктивні показники та збереженість свинейЧорний, Микола Васильович; Щепетільніков, Юрій Олексійович; Митрофанов, Олександр Васильович; Мачула, Ольга Сергіївна
2022Відходи цукропереробного виробництва та їх утилізаціяПузік, В. К.; Цимбал, Вероніка Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра екології та біотехнологій в рослинництві
2015Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктівШматков, Даніїл Ігорович; Артюх, Світлана Миколаївна; Кіпоренко, Ганна Сергіївна
2019Дослідження шумового забруднення в салоні автомобіля в умовах проведення практики з керування транспортним засобомЗамора, Я. П.; Ліннік, А. Ю.
2020-11-15Жирнокислотний склад м’яса забійних тварин за оброблення мийно-дезінфікуючими засобамиБогатко, Н. М.
2024Забезпечення конкурентоспроможності продукції на основі моніторінгу показників безпечностіЛетута, Т. М.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І.
2023Забезпечення належних показників безпечності та якості молока-сировини корів в умовах ТОВ «Агрофірма «Пісчанська»Бусол, Л. В.; Бабарук, Данил Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра санітарії, гігієни та судової ветеринарної медицини
2017Загальні принципи щодо запровадження системи простежуваності у кормових та харчових ланцюгахБогатко, Н. М.
2017Запровадження системи НАССР на рибопереробних та рибодобувних підприємствах України - забезпечення безпечності рибних продуктівБагатко, Н. М.; Полтавченко, Т. В.
2021-05-25Застосування комплексної системи державного ризик-орієнтованого контролю м’яса забійних тварин на потужностях з виробництва та обігу за виявлення хімічних небезпечних чинниківБогатко, Надія Михайлівна
2017Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м'ясі забійниих тварин та м'ясопродуктахБогатко, Н. М.; Щуревич, Г. П.; Сахнюк, Н. І.; Яценко, І. В.
2016Консалтинг як інструмент розвитку потенціалу і безпеки підприємстваРодіонов, О. В.; Онікієнко, О. В.; Родіонов, С. О.
2018-12-21Контроль якості та безпечності м’ясної сировини за застосування експресного методуБогатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Рютіна, Л. Р.
2023Концептуальні проблеми проведення судової експертизи харчових продуктів в Україні та шляхи їх вирішенняЯценко, Іван; Козакова, Нінель
2017Критерії оцінки якості та безпечності м'ясних продуктівБогатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.