Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9988
Title: Бухгалтерський облік
Authors: Янчева, Ліана Миколаївна
Акімова, Наталія Сергіївна
Топоркова, Олена В’ячеславівна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Кирильева, Людмила Олексіївна
Герасимова, Надія Сергіївна
Коробкіна, Ірина Сергіївна
Ільченко, Маргарита Олександрівна
Keywords: облік;бухгалтерський облік
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева Л. М., Акімова Н. С., Топоркова О. В., Наумова Т. А., Л. О. Кирильєва Л. О., Герасимова Н. С., Коробкіна І. С., Ільченко М. О. Бухгалтерський облік: навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа". Х.: ХДУХТ, 2015. 370 с.
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто як теоретичні основи, так і методологію бухгалтерського обліку як об’єкта організації за умов сучасного розвитку економіки. Значна увага приділена розгляду питань з організації обліку, вивченню техніки організації роботи облікового апарату на підприємствах, глибокому розумінню методів бухгалтерської роботи, враховуючи останні зміни, які відбулися в законодавстві, і призначений для фахівців нового покоління. Посібник містить схеми, рисунки, таблиці, за допомогою яких легше сприймається й закріплюється наданий матеріал. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, спеціальностей напрямку підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа", а також використовуватись працівниками, які займаються обліком.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9988
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
navch_posibnik_yancheva_ta_in_buhg_oblik_grs_2015.pdf3.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.