Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9964
Назва: Фінансовий облік 1
Автори: Янчева, Ліана Миколаївна
Акімова, Наталія Сергіївна
Кирильєва, Людмила Олексіївна
Говоруха, Олена Олександрівна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Топоркова, Олена Вячеславівна
Ключові слова: фінанси;облік;фінансовий облік
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Янчева Л. М., Акімова Н. С., Кирильєва Л. О., Говоруха О. О., Наумова Т. А., Топоркова О. В. Фінансовий облік І [Текст] : навчальний посібник у структурно-логічних схемах для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 "Управління та адміністрування". Х.: ХДУХТ., 2020. 352 с. Електронне видання комбінованого використання на CD - ROM.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику представлено в структурно-логічних схемах теоретичні і методологічні основи фінансового обліку грошових коштів, фінансових інвестицій, дебіторської заборгованості, необоротних активів, виробничих запасів, відповідно до вимог чинного законодавства. Визначено основні положення обліку витрат виробництва та випуску готової продукції. Посібник містить схеми, рисунки, таблиці, за допомогою яких легше сприймається та закріплюється наданий матеріал. Посібник побудовано відповідно до робочої програми дисципліни «Фінансовий облік 1» Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, спеціальностей напрямку підготовки 071 "Облік і оподаткування", а також для студентів всіх економічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9964
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
navch_posibnik_yancheva_ta_in_fansovij_oblik_1_2020.pdf7.99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.