Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9763
Назва: Товарознавство (Харчові продукти)
Автори: Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Татар, Лариса Василівна
Ключові слова: навчальні тести;контролюючі тести;товарознавство;харчові продукти
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Товарознавство (Харчові продукти) : навчальні та контролюючі тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / укладачі: Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Татар. Х. : ХДУХТ, 2018. 72 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальні та контролюючі тести для контролю знань студентів складені з урахуванням робочої програми дисципліни "Товарознавство (Харчові продукти)". Основна мета контролю знань – оцінка рівня засвоєння знань студентів після вивчення дисципліни й одержання інформації для удосконалення процесу підготовки професійних кадрів. Одним із таких форм контролю знань є навчальні та контролюючі тести, розроблені для використання при проведенні поточного, проміжного, підсумкового контролю та контролю залишкових знань студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9763
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
testi_navch_ta_kontrol_tovaroznavstvo_harchov_prod_2018.pdf655.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.