Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9485
Название: Товарознавство та експертиза харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Ключевые слова: товарознавство;експертиза;харчові продукти;генетично модифіковані джерела
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Товарознавство та експертиза харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел : опорний конспект лекцій за напрямком 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" для студентів спеціальностей : 8.030510.01 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.030510.02 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 8.030510.03 "Експертиза товарів та послуг", 8.030510.04 "Управління якістю та безпечністю товарів" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2011. 94 с.
Краткий осмотр (реферат): Опорний конспект лекцій містить матеріал, який науково обгрунтовує завдання, виконує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця в межах спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг", "Управління якістю та безпечністю товарів".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9485
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
oporn_konsp_lekcij_tovarozn_ta_eksp_prod_z_genno_modif_sirovini_2011.pdf1.24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.