Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9471
Title: Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Красноруцький, О. О.
Бєлоусова, О. С.
Гацько, А. Ф.
Власенко, Т. А.
Калініченко, С. М.
Краля, В. Г.
Keywords: кваліфікаційна робота;вимоги;структура;захист;критерії оцінювання
Issue Date: 2020
Publisher: Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка
Citation: Красноруцький О. О., Бєлоусова О. С., Гацько А. Ф., Власенко Т. А., Калініченко С. М., Краля В. Г. Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2020. 56 с.
Abstract: В методичних вказівках наведено основні вимоги та положення щодо виконання кваліфікаційних робіт з публічного управління та адміністрування. Запропоновано орієнтовну тематику та плани кваліфікаційних. Надано методичні та прикладні поради щодо опрацювання окремих розділів кваліфікаційних робіт. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9471
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_Zakhyst_PU_20.pdf883.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.