Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9400
Назва: Improving the efficiency of quality management and safety of dairy production in Ukraine in the conditions of european integration
Автори: Onegina, Viktoriya
Kravchenko, Yuliia
Antoshchenkova, Vitalina
Ключові слова: dairy farming;economic stability;milk processing;healthy nation;economic system;healthy products
Дата публікації: 2020
Видавництво: Opole: The Academy of management and admimistration in Opole
Бібліографічний опис: Onegina V., Kravchenko Y., Antoshchenkova V. Improving the efficiency of quality management and safety of dairy production in Ukraine in the conditions of european integration. Vectors of competitive development of socio-economic systems. Monograph. Editors: Oleksandra Mandych, Tadeusz Posuka. Opole: The Academy of management and admimistration in Opole, 2020. P. 100-105.
Короткий огляд (реферат): Dairy farming is one of the most important food industries in Ukraine, the purpose of which is to ensure milk production in volumes that are sufficient to load the production capacity of milk processing enterprises with the subsequent production of dairy products. The state of development of the agro-industrial complex, including its important component – the dairy industry, affects the social and economic stability of the economic system. A healthy nation is the key to a successful economy, and quality raw materials are the basis for the production of healthy products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9400
ISBN: 978-83-66567-15-3
Розташовується у зібраннях:Vectors of competitive development of socio-economic systems

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Onegina_Improving_the_efficiency_of_quality_article.pdf184.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.