Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9369
Название: | Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності |
Авторы: | Звєрєв, Віктор Олександрович Шаніна, Ольга Миколаївна Дугіна, Катерина Валентинівна |
Дата публикации: | 11-мар-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності: пат. 88186 Україна: МПК A23L 1/16 (2006.01). № u 2013 08022. В. О. Звєрєв, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна; заявл. 25.06.2013; опубл. 11.03.2014, Бюл. № 5. 4 с. |
Серия/номер: | 11;88186 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності включає підготовку сухої рецептурної суміші компонентів, замішування тіста у макаронному пресі з водою, його вакуумування, пресування, формування виробів, їх різання та сушіння, сортування та пакування. При цьому на етапі підготовки сухих рецептурних компонентів готують попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа, а на етапі замішування тіста змішують борошно гарбузового насіння, борошно пшеничне хлібопекарське та підготовлену попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9369 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
88186.pdf | 149.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.