Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9369
Название: Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності
Авторы: Звєрєв, Віктор Олександрович
Шаніна, Ольга Миколаївна
Дугіна, Катерина Валентинівна
Дата публикации: 11-мар-2014
Библиографическое описание: Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності: пат. 88186 Україна: МПК A23L 1/16 (2006.01). № u 2013 08022. В. О. Звєрєв, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна; заявл. 25.06.2013; опубл. 11.03.2014, Бюл. № 5. 4 с.
Серия/номер: 11;88186
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної харчової цінності включає підготовку сухої рецептурної суміші компонентів, замішування тіста у макаронному пресі з водою, його вакуумування, пресування, формування виробів, їх різання та сушіння, сортування та пакування. При цьому на етапі підготовки сухих рецептурних компонентів готують попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа, а на етапі замішування тіста змішують борошно гарбузового насіння, борошно пшеничне хлібопекарське та підготовлену попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9369
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
88186.pdf149.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.