Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 62 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємствСелютін, В.М.; Дзюба, А.М.; Євсюкова, О.О.
2009Сучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу»Ткачова, С.С.
2009Нормативні та ціннісні критерії пізнання закономірностей глобального економічного розвиткуКучерук, Д.Г.
2009Організаційно-економічний механізм участі регіонів у міжнародній інтеграції: напрями вдосконаленняКучерук, Т.Г.
2009Організація мережевих форм взаємодії фінансових установУспаленко, В.І.; Гунько, Д.В.
2009Наслідки світової фінансової кризи для України: монетарний аспектКорнєєва, Ю.В.
2009Перспективи територіально-галузевої організації управління торгівлею та роздрібною мережеюНосова, О.В.; Ольшанський, О.В.; Ольшанська, К.С.; Задорожний, М.М.
2009Оцінка ефективності реклами у ресторанному господарствіКарсекін, В.І.; Воробйова, Н.П.
2009Оцінка ефективності розміщення закладів торговельних мережКарсекін, В.І.; Селютін, В.М.; Севериненко, Н.М.; Пархоменко, О.О.
2009Дослідження споживчого попиту на товарному ринку харківського регіонуПарцирна, Т.М.; Жегус, О.В.