Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9208
Назва: Фінансовий контроль на підприємстві: основні аспекти та порядок його організації
Автори: Бірченко, Н. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бірченко Н. О. Фінансовий контроль на підприємстві: основні аспекти та порядок його організації. Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Перспективи обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів": присвяченої 90-річчю з дня заснування Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, 30 жовтня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 153-156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9208
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів": присвяченої 90-річчю з дня заснування Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektivi_rozvitku_oblìku_kontrolû_ta_fìnansìv_v_umovah_ìntegracìjnih_ì_global_procesìv_2020_54.pdf307.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.