Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2012
Випуск 1 (15)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Плодово-ягідні системи як основа для соусів
Кравченко, М. Ф.
;
Антоненко, А. В.
;
Михайлик, В. С.
2012
Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій
Кравченко, М. Ф.
;
Демічковська, М. П.
2012
Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів
Кравченко, М. Ф.
;
Криворучко, М. Ю.
;
Поп, Т. М.
Discover
Author
1
Антоненко, А. В.
1
Демічковська, М. П.
1
Криворучко, М. Ю.
1
Михайлик, В. С.
1
Поп, Т. М.
Subject
1
борошно зернобобових культур
1
борошняна кулінарна продукція
1
борошняні вироби
1
карагінан
1
кондитерські вироби
1
морська харчова сіль
1
основи для соусів
1
пророщене зерно
1
пюре з абрикосів
1
пюре з хурми
.
next >
Date issued
3
2012
Has File(s)
3
true