Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
05.02.01 – Матеріалознавство
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва -дисертация
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.22.01 – Транспортні системи
051 – Економіка дис.
072 - Фінанси, банківська справа та страхування
073 – Менеджмент
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
10.02.01 — Українська мова
101 – Екологія
133 – Галузеве машинобудування
181 – Харчові технології
201 – Агрономія д
211 – Ветеринарна медицина
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 17 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Методологія та організація формування інтегрованої звітності: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. екон. наук: 08.00.09 - Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Крутова, Анжеліка Сергіївна
;
Нестеренко, Оксана Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Нечепуренко, Кристина Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Грушецький, Роман Іванович
2018
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Чорна, Ніна Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Управлінський облік витрат операційної діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу: дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.09 - Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Пилипенко, Андрій Анатолійович
;
Волковська, Яна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Балабай, Катерина Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Discover
Author
1
Балабай, Катерина Сергіївна
1
Волковська, Яна Віталіївна
1
Гринченко, Наталія Геннадіївна
1
Грушецький, Роман Іванович
1
Давидова, Оксана Юріївна
1
Калєнік, Ксенія Володимирівна
1
Лісовська, Тетяна Олегівна
1
Нестеренко, Оксана Олександрівна
1
Нечепуренко, Кристина Борисівна
1
Погребняк, Андрій Володимирович
.
next >
Subject
4
sodium alginate
3
альгінат натрію
3
структуроутворення
2
cryopowder
2
decalcification
2
structure formation
2
склад сольової системи
1
accounting policy
1
additives
1
antioxidant capacity
.
next >
Has File(s)
17
true