Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
05.02.01 – Матеріалознавство
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва -дисертация
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.22.01 – Транспортні системи
051 – Економіка дис.
072 - Фінанси, банківська справа та страхування
073 – Менеджмент
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
10.02.01 — Українська мова
101 – Екологія
133 – Галузеве машинобудування
181 – Харчові технології
201 – Агрономія д
211 – Ветеринарна медицина
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 47 (Search time: 0.014 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Погребняк, Андрій Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Самойчук, Кирило Олегович
2018
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Дробот, Віра Іванівна
;
Шевченко, Анастасія Олександрівна
2014
Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Гавриш, Тетяна Володимирівна
;
Галясний, Іван Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Погожих, Микола Іванович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Новік, Ганна Вікторівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Управління економічною безпекою підприємств роздрібної торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Чорна, Марина Віталіївна
;
Шуміло, Ольга Станіславівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Брикова, Тетяна Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Тищенко, Ольга Павлівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Discover
Author
1
Аль-Фтиххат, Муосаб Абдалвахид Мо...
1
Асває, Азаден
1
Балабай, Катерина Сергіївна
1
Брикова, Тетяна Миколаївна
1
Волковська, Яна Віталіївна
1
Галясний, Іван Володимирович
1
Гапонцева, Оксана Володимирівна
1
Головко, Тетяна Миколаївна
1
Гринченко, Наталія Геннадіївна
1
Грушецький, Роман Іванович
.
next >
Subject
4
sodium alginate
3
accounting
3
accounting policy
3
альгінат натрію
3
бухгалтерський облік
3
капітал
3
облікова політика
3
підприємства торгівлі
3
сталий розвиток
3
структуроутворення
.
next >
Date issued
19
2019
17
2018
6
2017
2
2015
2
2016
1
2014
Has File(s)
47
true