Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.008 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукціїГринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Тищенко, Ольга Павлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі