Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 129 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Удосконалення способів зберігання томатних овочів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Новікова, Віра Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїМалюк, Людмила Петрівна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Трансформація маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифровізації: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Шталь, Тетяна Валеріївна; Проскурніна, Надія Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Рoзpoбкa мeтoдики визнaчeння вiтaмiнy С для eкcпepтизи якocтi жeлeйниx виpoбiв: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Вакшуль, Зінаїда Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м'ясної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвОсипенко, Василь Іванович; Філімонова, Надія Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Методологія та організація формування інтегрованої звітності: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. екон. наук: 08.00.09 - Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)Крутова, Анжеліка Сергіївна; Нестеренко, Оксана Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі