Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
05.02.01 – Матеріалознавство
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва -дисертация
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.22.01 – Транспортні системи
051 – Економіка дис.
06.02.04 – Технологія виробництва продуктів тваринництва
071 – Облік і оподаткування
072 - Фінанси, банківська справа та страхування
073 – Менеджмент
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
10.02.01 — Українська мова
101 – Екологія
12.00.07 — Адміністративне право і процес; Фінансове право; Інформаційне право
133 – Галузеве машинобудування
181 – Харчові технології
201 – Агрономія д
211 – Ветеринарна медицина
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-60 of 129 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Летута, Тетяна Миколаївна
;
Фролова, Тетяна Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Летута, Тетяна Миколаївна
;
Новікова, Віра Валеріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Малюк, Людмила Петрівна
;
Ленерт, Світлана Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Трансформація маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі в умовах цифровізації: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Шталь, Тетяна Валеріївна
;
Проскурніна, Надія Вікторівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Рoзpoбкa мeтoдики визнaчeння вiтaмiнy С для eкcпepтизи якocтi жeлeйниx виpoбiв: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м'ясної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Осипенко, Василь Іванович
;
Філімонова, Надія Вікторівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Методологія та організація формування інтегрованої звітності: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. екон. наук: 08.00.09 - Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Крутова, Анжеліка Сергіївна
;
Нестеренко, Оксана Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Нечепуренко, Кристина Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Discover
Author
2
Чміль, Ганна Леонідівна
1
Guohe Qin
1
Аль-Фтиххат, Муосаб Абдалвахид Мо...
1
Аникеев, Александр Иванович
1
Асває, Азаден
1
Бакаляр, Дмитро Геннадійович
1
Балабай, Катерина Сергіївна
1
Балацька, Наталія Юріївна
1
Батраченко, Олександр Вікторович
1
Брикова, Тетяна Миколаївна
.
next >
Subject
9
управління
8
management
6
харчова цінність
5
accounting
5
accounting policy
5
бухгалтерський облік
5
облікова політика
5
урожайність
4
development
4
enterprise
.
next >
Date issued
55
2020 - 2024
48
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
107
true