Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8835
Название: Сенсорний аналіз
Авторы: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Черевична, Наталія Іванівна
Шмиголь, Оксана Володимирівна
Ключевые слова: сенсорний аналіз;аналіз
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Черевична Н. І., Шмиголь О. В. Сенсорний аналіз : навч. посібник у структурно-логічних схемах. Х. : ХДУХТ, 2017. 110 с.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику в наочній формі в структурно-логічних схемах послідовно викладено категорії, поняття, терміни, визначення й класифікації, що стосуються конкретних груп товарів; фактори формування потреб споживачів, функції товарів, вимоги споживачів до властивостей, асортименту й рівня якості товарів; фактори формування асортименту, властивостей і якості товарів у сфері виробництва, методи контролю якості, умови зберігання товарів, вимоги до маркування; ознаки класифікації, класифікаційні групи, кодування товарів. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Товарознавство в митній справі», «Експертиза товарів та послуг», а також для слухачів інституту післядипломного навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8835
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Navch_posib_Sensorij_analiz_2017.pdf624.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.