Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8835
Название: | Сенсорний аналіз |
Авторы: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Щербакова, Тетяна Віталіївна Черевична, Наталія Іванівна Шмиголь, Оксана Володимирівна |
Ключевые слова: | сенсорний аналіз;аналіз |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Черевична Н. І., Шмиголь О. В. Сенсорний аналіз : навч. посібник у структурно-логічних схемах. Х. : ХДУХТ, 2017. 110 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У навчальному посібнику в наочній формі в структурно-логічних схемах послідовно викладено категорії, поняття, терміни, визначення й класифікації, що стосуються конкретних груп товарів; фактори формування потреб споживачів, функції товарів, вимоги споживачів до властивостей, асортименту й рівня якості товарів; фактори формування асортименту, властивостей і якості товарів у сфері виробництва, методи контролю якості, умови зберігання товарів, вимоги до маркування; ознаки класифікації, класифікаційні групи, кодування товарів. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Товарознавство в митній справі», «Експертиза товарів та послуг», а також для слухачів інституту післядипломного навчання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8835 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Navch_posib_Sensorij_analiz_2017.pdf | 624.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.