Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Серія "Біологія" 2013, № 2 (29) : [42] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 42
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015-06-26Вплив технологічних прийомів вирощування на урожайність насіння Foeniculum vulgareДмитрик, П.М.
2015-06-25Дослідження втрат під час зберігання, коренеплодів буряка столового різних сортів вирощених за органічного виробництваНоско, В.Л.
2015-06-24Екологічна мінливість господарсько цінних ознак буряка столового сортотипу ЕрфуртськийНестеренко, Є.Л.
2013Reaction of СMS-lines and o-types of sugar beet to extended nutrition area at increased preceding fertilization as an environmental factorNenka, М.; Kornieieva, М.; Andrieieva, L.; Krotiuk, L.
2013Вплив тривалості зимового спокою та ЧВВВ на врожайність пшениці м'якої озимої залежно від строків сівби в Південному Степу УкраїниКорхова, М.М.
2013Екологічна стабільність і пластичність сортів льону олійногоЯнішевський, Л.І.
2013Посівні якості і врожайність гірчиці білої (Sinapis alba L.) залежно від строків передпосівної стимуляції насінняЧигрин, О.В.; Плахута, А.С.
2013Захист багаторічних насаджень лісомеліоративними методамиГладун, Г.Б.
2013Економічна ефективність вирощування огірка на насіннєві цілі за краплинного зрошення та локального внесення добрив у Східному Лісостепу УкраїниВітанов, О.Д.; Солдатенко, О.В.; Урюпіна, Л.М.
2013Урожайність та якість продукції конопель залежно від способів сівби і доз мінеральних добрив в умовах Центрального Лісостепу УкраїниКикоть, С.М.; Орлов, М.М.
2013Розвиток хвороб картоплі під час зберігання залежно від строку садіння та обробки препаратами біологічної і хімічної природи в умовах КарпатБородай, В.В.; Данілкова, Т.В.; Колтунов, В.А.
2013Оцінка придатності сортів та гібридних форм жимолості їстівної для механізованого збирання врожаюГризодуб, С.М.
2013Інтенсивність зниження і підвищення температури цибулин залежно від їх розміруКолтунов, В.А.
2013Удобрення насінницьких посівів сої – запорука одержання посівного матеріалу з високими урожайними властивостями і посівними якостями в насіннєвому потомствіЧернишенко, П.В.
2013Еколого-економічні аспекти використання і охорони земельПетренко, О.Я.; Бідило, М.І.
2013Прогнозування врожайності сочевиціСухова, Г.І.; Бухало, В.Я.
2013Якість зерна сочевиці залежно від елементів технології вирощування в умовах східного Лісостепу УкраїниСухова, Г.І.
2013Урожайність і якість озимої пшениці залежно від застосування рістстимуляторів в умовах ФГ “Грищенко” Краснокутського району Харківської областіНіколаєнко, А.М.; Грищенко, В.М.
2013Продуктивність сортів квасолі залежно від інокуляції насіння в східному Лісостепу УкраїниПоташова, Л.М.; Труш, О.К.
2013Забур’яненість посівів сої залежно від способів основного обробітку ґрунту в східній частині Лівобережного ЛісостепуОгурцов, Є.М.; Белінський, Ю.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 42