Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 1 (13)
Випуск 2 (14)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
Головко, М. П.
;
Пак, А. О.
;
Чуйко, М. М.
2011
Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2011
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем
Головко, М. П.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Роговий, І. С.
Discover
Author
3
Головко, М. П.
2
Чуйко, М. М.
1
Пак, А. О.
1
Роговий, І. С.
1
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Subject
2
макаронні вироби
1
біоорганічні сполуки кальцію
1
емульсійні системи
1
товарознавча оцінка
Date issued
3
2011
Has File(s)
3
true