Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorСтаростенко, Богдана Олександрівна-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-10-13T10:34:57Z-
dc.date.available2022-10-13T10:34:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Головко М. П., Прісс О. П., Газзаві-Рогозіна Л. В., Серік М. Л., Старостенко Б. О. Гігієна і санітарія закладів ресторанного господарства: навч. посібн. для здобувачів вищої освіти. Х.: ХДУХТ, 2019. 233 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2678-58-1-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8597-
dc.description.abstractНавчальний посібник вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, які виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Навчальний посібник рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії в ресторанному господарстві.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectфізичні властивості ґрунтуuk_UA
dc.subjectгігієна повітряuk_UA
dc.subjectгеохімічний складuk_UA
dc.subjectоздоблення закладівuk_UA
dc.subjectдезинфікуючих засобівuk_UA
dc.subjectкулінарної обробкиuk_UA
dc.titleГігієна та санітарія закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hyhyyena_sanitariya_2019_NP.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.