Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8463
Назва: Активність мікробного угруповання прикореневої зони кукурудзи у різних сівозмінах
Інші назви: The activity of maize root environment microbic complity at different crop rotation
Активность микробного сообщества прикорневой зоны кукурузы при разных севооборотах
Автори: Елланська, Н. Е.
Карпенко, О. Ю.
Юношева, О. П.
Хохлова, І. Г.
Ключові слова: Zea mayz L., мікроорганізми, целюлозолітична активність, азотобактер;Zea mayz L., microorganisms, cellulosolitic activity, Azotobacter;Zea mayz L., микроорганизмы, целлюлозолитическая активность, азотобактер
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Елланська Н. Е., Карпенко О. Ю., Юношева О. П., Хохлова І.Г. Активність мікробного угруповання прикореневої зони кукурудзи у різних сівозмінах. 2011. № 1 (22). С. 105 - 109
Серія/номер: Біологія;№ 1 (22)
Короткий огляд (реферат): Показано вплив короткоротаційної сівозміни на формування чисельності мікроорганізмів основних таксономічних груп прикореневої зони кукурудзи. Вивчено біологічну активність ґрунту під кукурудзою залежно від попередників.
The influence of different types of crop rotation on the formation of the number of mscroorganisms of basic taxonomic groups of maize's root environment has been shown. The biological soil activity under maize depending on the predecessors has been studied.
Показано влияние различных севооборотов на формирование численности микроорганизмов основных таксономических групп прикорневой зоны кукурузы. Изучена биологическая активность почвы под кукурузой в зависимости от предшественников.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8463
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Серія "Біологія" 2011, № 1 (22)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_hnau_2011_1_105-109_Ellanska_et_al.pdf308.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.