Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8409
Название: Проблема феномену козацтва в контексті тюркського впливу в українській та російській історіографії кінця хіх — початку хх ст.
Авторы: Євсєєв, Сергій Євгенович
Ключевые слова: феномен козацтва;російській історіографії;українській історіографії;козацтва
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: Тарасенко В. П.
Библиографическое описание: Євсєєв С. Є. Проблема феномену козацтва в контексті тюркського впливу в українській та російській історіографії кінця хіх — початку хх ст. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2020», 27 жовтня: вісник виставково-музейного центру, вип 6. Харків: Тарасенко В. П., 2020. С. 48-53.
Краткий осмотр (реферат): Проблематика феномену козацтва як явища світової історії є незмінно актуальною в контексті досліджень націєтворення та державотворення України. У цьому ключі представляє інтерес досвід присвячених вивченню цієї проблематики досліджень кінця ХІХ — початку ХХ ст. Загальний опис таких досліджень подано в грунтовних працяхО.Воронова, В. Голобуцького, Ю. Мицика та ряду інших дослідників. Однак їх загальною рисою є недостатня увага до оцінки дослідниками , що працювали в указаний період, контексту впливу тюркомовних народів Дикого степу на становлення феномену козацтва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8409
Располагается в коллекциях:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 6

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SLOBOZHANICA_6_10.pdf459.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.