Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8385
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криворучко, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Зандарян, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T14:27:02Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T14:27:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Утримання худоби м‘ясних порід на природних пасовищах: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 12 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8385 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва | uk_UA |
dc.title | Утримання худоби м‘ясних порід на природних пасовищах | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
M_Utrymannya _khudoby_2017.pdf | 409.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.