Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8385
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриворучко, Ю. І.-
dc.contributor.authorЗандарян, В. А.-
dc.date.accessioned2022-10-11T14:27:02Z-
dc.date.available2022-10-11T14:27:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКриворучко Ю. І., Зандарян В. А. Утримання худоби м‘ясних порід на природних пасовищах: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8385-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.titleУтримання худоби м‘ясних порід на природних пасовищахuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_Utrymannya _khudoby_2017.pdf409.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.