Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360
Title: Гігієна та санітарія переробних підприємств
Authors: Головко, Микола Павлович
Власенко, Ірина Георгієвна
Головко, Тетяна Миколаївна
Семко, Тетяна Василівна
Keywords: опалення;утилізація;вентиляція;гігієна;обсіменіння м'яса;маркування;пестициди;дезінвазія
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: Світ книг
Citation: Головко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В. Гігієна та санітарія переробних підприємств: навчальний посібник. Х.: Світ Книг, 2022. 218 с.
Abstract: Навчальний посібник призначений для допомоги студентам вищих навчальних закладів України в опануванні спеціальності 181 – " Харчові технології". У посібнику висвітлено загальні відомості щодо: - законодавчої та нормативної бази України з питань санітарії та гігієни при виробництві харчових продуктів; - характеристики та дії фізичних, хімічних та біологічних шкідливих факторів під час виробництва харчових продуктів; - забезпечення санітарно-гігієнічних вимог до обладнання, машин, механізмів, виробничих потужностей, цехів виробництва та складських приміщень; - гігієнічних вимог до фахової діяльності персоналу; - принципів нормування шкідливих речовин у виробничій зоні під час виробництва харчових продуктів; - методів та способів забезпечення санітарно-гігієнічних вимог на підприємствах. У навчальному посібнику передбачено вивчення санітарно гігієнічних вимог до продовольчої сировини і продуктів харчування у процесі виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Посібник допоможе студентам оволодіти практичними навиками дієвого контролю санітарно-гігієнічного стану об’єктів виробництва та обігу продуктів харчування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360
ISBN: 978-966-2678-74-1
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Hihiyena_sanitariya_2022.pdf3.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.