Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360
Title: | Гігієна та санітарія переробних підприємств |
Authors: | Головко, Микола Павлович Власенко, Ірина Георгієвна Головко, Тетяна Миколаївна Семко, Тетяна Василівна |
Keywords: | опалення;утилізація;вентиляція;гігієна;обсіменіння м'яса;маркування;пестициди;дезінвазія |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: Світ книг |
Citation: | Головко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В. Гігієна та санітарія переробних підприємств: навчальний посібник. Х.: Світ Книг, 2022. 218 с. |
Abstract: | Навчальний посібник призначений для допомоги студентам вищих навчальних закладів України в опануванні спеціальності 181 – " Харчові технології". У посібнику висвітлено загальні відомості щодо: - законодавчої та нормативної бази України з питань санітарії та гігієни при виробництві харчових продуктів; - характеристики та дії фізичних, хімічних та біологічних шкідливих факторів під час виробництва харчових продуктів; - забезпечення санітарно-гігієнічних вимог до обладнання, машин, механізмів, виробничих потужностей, цехів виробництва та складських приміщень; - гігієнічних вимог до фахової діяльності персоналу; - принципів нормування шкідливих речовин у виробничій зоні під час виробництва харчових продуктів; - методів та способів забезпечення санітарно-гігієнічних вимог на підприємствах. У навчальному посібнику передбачено вивчення санітарно гігієнічних вимог до продовольчої сировини і продуктів харчування у процесі виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Посібник допоможе студентам оволодіти практичними навиками дієвого контролю санітарно-гігієнічного стану об’єктів виробництва та обігу продуктів харчування. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360 |
ISBN: | 978-966-2678-74-1 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Hihiyena_sanitariya_2022.pdf | 3.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.