Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorВласенко, Ірина Георгієвна-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorСемко, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2022-10-11T12:32:10Z-
dc.date.available2022-10-11T12:32:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В. Гігієна та санітарія переробних підприємств: навчальний посібник. Х.: Світ Книг, 2022. 218 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2678-74-1-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360-
dc.description.abstractНавчальний посібник призначений для допомоги студентам вищих навчальних закладів України в опануванні спеціальності 181 – " Харчові технології". У посібнику висвітлено загальні відомості щодо: - законодавчої та нормативної бази України з питань санітарії та гігієни при виробництві харчових продуктів; - характеристики та дії фізичних, хімічних та біологічних шкідливих факторів під час виробництва харчових продуктів; - забезпечення санітарно-гігієнічних вимог до обладнання, машин, механізмів, виробничих потужностей, цехів виробництва та складських приміщень; - гігієнічних вимог до фахової діяльності персоналу; - принципів нормування шкідливих речовин у виробничій зоні під час виробництва харчових продуктів; - методів та способів забезпечення санітарно-гігієнічних вимог на підприємствах. У навчальному посібнику передбачено вивчення санітарно гігієнічних вимог до продовольчої сировини і продуктів харчування у процесі виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Посібник допоможе студентам оволодіти практичними навиками дієвого контролю санітарно-гігієнічного стану об’єктів виробництва та обігу продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Світ книгuk_UA
dc.subjectопаленняuk_UA
dc.subjectутилізаціяuk_UA
dc.subjectвентиляціяuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectобсіменіння м'ясаuk_UA
dc.subjectмаркуванняuk_UA
dc.subjectпестицидиuk_UA
dc.subjectдезінвазіяuk_UA
dc.titleГігієна та санітарія переробних підприємствuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Hihiyena_sanitariya_2022.pdf3.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.