Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Власенко, Ірина Георгієвна | - |
dc.contributor.author | Головко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Семко, Тетяна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T12:32:10Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T12:32:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В. Гігієна та санітарія переробних підприємств: навчальний посібник. Х.: Світ Книг, 2022. 218 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-2678-74-1 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник призначений для допомоги студентам вищих навчальних закладів України в опануванні спеціальності 181 – " Харчові технології". У посібнику висвітлено загальні відомості щодо: - законодавчої та нормативної бази України з питань санітарії та гігієни при виробництві харчових продуктів; - характеристики та дії фізичних, хімічних та біологічних шкідливих факторів під час виробництва харчових продуктів; - забезпечення санітарно-гігієнічних вимог до обладнання, машин, механізмів, виробничих потужностей, цехів виробництва та складських приміщень; - гігієнічних вимог до фахової діяльності персоналу; - принципів нормування шкідливих речовин у виробничій зоні під час виробництва харчових продуктів; - методів та способів забезпечення санітарно-гігієнічних вимог на підприємствах. У навчальному посібнику передбачено вивчення санітарно гігієнічних вимог до продовольчої сировини і продуктів харчування у процесі виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Посібник допоможе студентам оволодіти практичними навиками дієвого контролю санітарно-гігієнічного стану об’єктів виробництва та обігу продуктів харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Світ книг | uk_UA |
dc.subject | опалення | uk_UA |
dc.subject | утилізація | uk_UA |
dc.subject | вентиляція | uk_UA |
dc.subject | гігієна | uk_UA |
dc.subject | обсіменіння м'яса | uk_UA |
dc.subject | маркування | uk_UA |
dc.subject | пестициди | uk_UA |
dc.subject | дезінвазія | uk_UA |
dc.title | Гігієна та санітарія переробних підприємств | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Hihiyena_sanitariya_2022.pdf | 3.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.