Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерасимов, В. І.-
dc.contributor.authorБарановський, Д. І.-
dc.contributor.authorХохлов, А. М.-
dc.contributor.authorРибалко, В. П.-
dc.contributor.authorЗасуха, Ю. В.-
dc.contributor.authorГетя, А. А.-
dc.contributor.authorНагаєвич, В. М.-
dc.contributor.authorДанілова, Т. М.-
dc.contributor.authorПронь, О. В.-
dc.contributor.authorТомін, Є. Ф.-
dc.contributor.authorТарасенко, Л. О.-
dc.contributor.authorЖерноклєєв, М. М.-
dc.contributor.authorАфанасенко, В. Ю.-
dc.contributor.authorАндрійчук, В. Ф-
dc.date.accessioned2022-10-11T11:52:27Z-
dc.date.available2022-10-11T11:52:27Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції свинарства. Підручник. В. І. Герасимов, Д. І. Барановський, А.М. Хохлов, В. П. Рибалко, Ю. В. Засуха та ін.; за ред. В.І.Герасимова. Х: Еспада, 2010. 448 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8350-
dc.description.abstractУ даному підручнику в логічній послідовності викладені питання історії розвитку свинарства в країні, показані особливості різних технологій виробництва свинини. Характеристика останніх дається в комплексі зоотехнічних та організаційних структурних елементів процесу. Підручник містить розділи, де викладені нові організаційні форми ведення галузі з врахуванням державної, колективної та приватної власності і завдань різних господарств. При підготовці підручника враховувався динамізм технології виробництва, досягнення сучасної селекції, вимоги до якості продукції. Введені також розділи, які висвітлюють проблеми та оптимальні рішення щодо транспортування тварин і переробки продукції свинарства. Структура книги у повному обсязі підпорядкована навчальній програмі на рівні сучасних вимог у висвітленні індивідуальних та загальних питань технології виробництва свинини і наукових досягнень щодо розвитку галузі. Безперечний інтерес викликають історія розвитку свинарства, біологічні особливості свині та народногосподарське значення галузі. Породоформування, породи свиней — важливий матеріал в плані розуміння селекційних процесів, які забезпечують генетичне поліпшення популяції тварин. Переваги економічного, організаційного та соціального характеру індустріалізації свинарства показані в розділі «Технологія виробництва продукції в свинарських підприємствах».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ: Еспадаuk_UA
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectдоместикаційний процес свинейuk_UA
dc.subjectекстер’єр свинейuk_UA
dc.subjectпороди сального напрямуuk_UA
dc.subjectрайонування свинейuk_UA
dc.subjectпоголів’яuk_UA
dc.subjectгігієна праціuk_UA
dc.subjectпереробки гноюuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectзабойuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції свинарстваuk_UA
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P_Svynarstvo_10.pdf3.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.