Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8350
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герасимов, В. І. | - |
dc.contributor.author | Барановський, Д. І. | - |
dc.contributor.author | Хохлов, А. М. | - |
dc.contributor.author | Рибалко, В. П. | - |
dc.contributor.author | Засуха, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Гетя, А. А. | - |
dc.contributor.author | Нагаєвич, В. М. | - |
dc.contributor.author | Данілова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Пронь, О. В. | - |
dc.contributor.author | Томін, Є. Ф. | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Жерноклєєв, М. М. | - |
dc.contributor.author | Афанасенко, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Андрійчук, В. Ф | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T11:52:27Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T11:52:27Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства. Підручник. В. І. Герасимов, Д. І. Барановський, А.М. Хохлов, В. П. Рибалко, Ю. В. Засуха та ін.; за ред. В.І.Герасимова. Х: Еспада, 2010. 448 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8350 | - |
dc.description.abstract | У даному підручнику в логічній послідовності викладені питання історії розвитку свинарства в країні, показані особливості різних технологій виробництва свинини. Характеристика останніх дається в комплексі зоотехнічних та організаційних структурних елементів процесу. Підручник містить розділи, де викладені нові організаційні форми ведення галузі з врахуванням державної, колективної та приватної власності і завдань різних господарств. При підготовці підручника враховувався динамізм технології виробництва, досягнення сучасної селекції, вимоги до якості продукції. Введені також розділи, які висвітлюють проблеми та оптимальні рішення щодо транспортування тварин і переробки продукції свинарства. Структура книги у повному обсязі підпорядкована навчальній програмі на рівні сучасних вимог у висвітленні індивідуальних та загальних питань технології виробництва свинини і наукових досягнень щодо розвитку галузі. Безперечний інтерес викликають історія розвитку свинарства, біологічні особливості свині та народногосподарське значення галузі. Породоформування, породи свиней — важливий матеріал в плані розуміння селекційних процесів, які забезпечують генетичне поліпшення популяції тварин. Переваги економічного, організаційного та соціального характеру індустріалізації свинарства показані в розділі «Технологія виробництва продукції в свинарських підприємствах». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х: Еспада | uk_UA |
dc.subject | свинарство | uk_UA |
dc.subject | доместикаційний процес свиней | uk_UA |
dc.subject | екстер’єр свиней | uk_UA |
dc.subject | породи сального напряму | uk_UA |
dc.subject | районування свиней | uk_UA |
dc.subject | поголів’я | uk_UA |
dc.subject | гігієна праці | uk_UA |
dc.subject | переробки гною | uk_UA |
dc.subject | консервування | uk_UA |
dc.subject | забой | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk_UA |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
P_Svynarstvo_10.pdf | 3.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.