Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8269
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛадика, В. І.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorТищенко, О. П.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorСукманов, В. О.-
dc.contributor.authorДемідов, І. М.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.contributor.authorМазуренко, І. К.-
dc.contributor.authorШульга, О. С.-
dc.contributor.authorКаратаєва, Є. О.-
dc.contributor.authorМельник, О. Ю.-
dc.contributor.authorКрапивницька, І. О.-
dc.contributor.authorЧорна, А. І.-
dc.contributor.authorНагорний, О. Ю.-
dc.contributor.authorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorБоковець, С. П.-
dc.date.accessioned2022-10-10T11:13:27Z-
dc.date.available2022-10-10T11:13:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодологія наукових досліджень : навчальний посібник для студентів і аспіран тів спеціальності 181 «Харчові технології». Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін.; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. 222 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-289-580-3-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8269-
dc.description.abstractУперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. У ньому містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. Посібник розроблений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХерсон : ОЛДІ-ПЛЮСuk_UA
dc.subjectрефрактометричний методuk_UA
dc.subjectплавлені сириuk_UA
dc.subjectірисuk_UA
dc.subjectйодометричний методuk_UA
dc.subjectметод інверсійної поляриметріїuk_UA
dc.subjectстерилізоване молокоuk_UA
dc.subjectвмісту вологиuk_UA
dc.titleМетодологія наукових дослідженьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Metodolohiya_21.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.