Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8269
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ладика, В. І. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Тищенко, О. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Сукманов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Демідов, І. М. | - |
dc.contributor.author | Горальчук, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Мазуренко, І. К. | - |
dc.contributor.author | Шульга, О. С. | - |
dc.contributor.author | Каратаєва, Є. О. | - |
dc.contributor.author | Мельник, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, І. О. | - |
dc.contributor.author | Чорна, А. І. | - |
dc.contributor.author | Нагорний, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, С. Б. | - |
dc.contributor.author | Боковець, С. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-10T11:13:27Z | - |
dc.date.available | 2022-10-10T11:13:27Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Методологія наукових досліджень : навчальний посібник для студентів і аспіран тів спеціальності 181 «Харчові технології». Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін.; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. 222 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-289-580-3 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8269 | - |
dc.description.abstract | Уперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. У ньому містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. Посібник розроблений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС | uk_UA |
dc.subject | рефрактометричний метод | uk_UA |
dc.subject | плавлені сири | uk_UA |
dc.subject | ірис | uk_UA |
dc.subject | йодометричний метод | uk_UA |
dc.subject | метод інверсійної поляриметрії | uk_UA |
dc.subject | стерилізоване молоко | uk_UA |
dc.subject | вмісту вологи | uk_UA |
dc.title | Методологія наукових досліджень | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Metodolohiya_21.pdf | 3.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.