Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8200
Название: Спосіб вирощування та утримання птиці у закритих приміщеннях і пристрій для його здійснення
Авторы: Івко, Іван Іванович
Рябоконь, Юрій Олександрович
Мельник, Володимир Олексійович
Кульбаба, Сергій Володимирович
Довгаль, Володимир Іванович
Дата публикации: 25-июл-2008
Библиографическое описание: Спосіб вирощування та утримання птиці у закритих приміщеннях і пристрій для його здійснення: пат. 83537 Україна: МПК (2006), А01К 31/00, А01К 67/00, Н02М 5/02. № а200609216. І. І. Івко, Ю. О. Рябоконь, В. О. Мельник, С. В. Кульбаба, В. І. Довгаль; заявл. 21.08.2006; опубл. 25.07.2008, Бюл. № 14. 7 с.
Серия/номер: 11;83537
Краткий осмотр (реферат): 1. Спосіб вирощування і утримання сільськогосподарської птиці в закритих приміщеннях, що включає чергування періодів світла різної інтенсивності протягом кожної доби і темряви при зменшенні загальної тривалості світлового періоду при вирощуванні молодняку, подачу зовнішнього повітря в приміщення, зменшення об'ємів повітря, що подається, в періоди темряви та в періоди зниженої інтенсивності освітлення при утриманні птиці після 8-тижневого віку, якщо температура повітря не перевищує +26°С, який відрізняється тим, що від 2-тижневого віку і до кінця утримання птиці не менш ніж дві години на добу рівень освітленості у приміщенні підтримують у межах 15...7 лк, а в інший час світлового періоду після 4-тижневого віку птиці і до кінця її утримання рівень освітленості підтримують в межах 10...4 лк, при цьому, починаючи з 8-тижневого віку птиці, подачу зовнішнього повітря регулюють пропорційно освітленості і температурі повітря у приміщенні в межах від зменшеного повітрообміну в темнові періоди на 25...35 % від нормативного для даного віку, виду птиці та пори року до нормативного для цих умов у періоди найвищого рівня освітленості в ньому. 2. Пристрій для вирощування і утримання сільськогосподарської птиці в закритих приміщеннях, що включає систему освітлення приміщення у вигляді принаймні одного освітлювального пристрою з джерелом світла у видимій частині спектра, яке створює поле інфрачервоного випромінювання, регулятор напруги змінного струму, з'єднаний з силовою мережею передачі змінного струму та системою освітлення приміщення, систему вентиляції приміщення у вигляді принаймні одного вентилятора з асинхронним двигуном, який відрізняється тим, що додатково має регулятор напруги змінного струму, з'єднаний з силовою мережею передачі змінного струму та з системою вентиляції приміщення, при цьому останній містить блок датчиків та з'єднані з ним принаймні два датчики температури, один з яких встановлено безпосередньо в зоні розташування птиці, а інший - у полі інфрачервоного випромінювання джерела світла одного із освітлювальних пристроїв приміщення. 3. Пристрій за п. 2, який відрізняється тим, що як джерела світла в освітлювальних пристроях використані лампи, частка випромінювання у інфрачервоній частині спектра яких складає не менше ніж 20 %, а датчик температури розташований на відстані від лампи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8200
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
83537_uapatents.pdf143.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.