Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8136
Назва: Інноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Одарченко, Дмитро Миколайович
Тихонченко, Руслан Сергійович
Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Ключові слова: інноваційна діяльність;підприємства;готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Інноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій / уклад. : Д. М. Одарченко, Р. С. Тихонченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова. Х. : ХДУХТ, 2018. 109 с.
Короткий огляд (реферат): Опорний конспект лекцій спрямований на оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному та готельному господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8136
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oporn_konsp_lekc_Innovac_diyal_n_pidpr_got_restor_biznesu_2019.pdf1.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.