Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8136
Назва: | Інноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Одарченко, Дмитро Миколайович Тихонченко, Руслан Сергійович Соколова, Євгенія Борисівна Абабова, Аліна Геннадіївна |
Ключові слова: | інноваційна діяльність;підприємства;готельно-ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Інноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій / уклад. : Д. М. Одарченко, Р. С. Тихонченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова. Х. : ХДУХТ, 2018. 109 с. |
Короткий огляд (реферат): | Опорний конспект лекцій спрямований на оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному та готельному господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8136 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oporn_konsp_lekc_Innovac_diyal_n_pidpr_got_restor_biznesu_2019.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.