Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8098
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧала, Т. Д.-
dc.date.accessioned2022-10-06T13:42:33Z-
dc.date.available2022-10-06T13:42:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЧала Т. Д. Новітні технології в освіті. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 210-212.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8098-
dc.description.abstractВ статті викладені основні елементи застосування інтерактивного навчання та їх практичне значення. Зображена реалізація новітніх технологій в освітньому процесі, які дозволяють визначити пріоритетні напрями педагогічної діяльності, розкрити потенціальні можливості та здібності студентів, а також професійну майстерність викладачів.uk_UA
dc.description.abstractThe paper outlined the basic elements of interactive learning and applying their practical value. Depicted implementation of new technologies in the educational process for determining the priority areas of educational activities, to discover potential opportunities and abilities of students and professional skills of teachers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Тарасенко В. П.uk_UA
dc.subjectінтерактивне навчанняuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectтренінгиuk_UA
dc.subjectграuk_UA
dc.subjectдискусіяuk_UA
dc.subjectonline learninguk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjecttraininguk_UA
dc.subjectgame discussionuk_UA
dc.titleНовітні технології в освіті. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SLOBOZHANICA_3_210-212.pdf445.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.