Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8009
Название: | Вивчення мікроструктури натуральної шкіри і її вплив на фізичні властивості |
Авторы: | Захаренко, Віталій Олександрович Сорокіна, Світлана Вікторівна Акмен, Вікторія Олександрівна |
Ключевые слова: | натуральна шкіра;мікроструктура натуральної шкіри;фізичні властивості шкіри |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Захаренко В.О, Сорокіна С.В., Акмен В.О. Вивчення мікроструктури натуральної шкіри і її вплив на фізичні властивості : монографія. Х. : ХГУПТ, 2019. 142 с. : 1 електрон. опт. диск (CD-ROM); 12 см. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії проаналізовано сучасні методи дослідження пористої структури шкіри, методи поліпшення якості шкір шляхом модернізації обладнання і розробки нових методів контролю технологічних процесів; на основі аналізу визначено, що питання пористої структури натуральної шкіри залишаються недостатньо вивченими через недостатність достовірних методів контролю якості штучних шкір. Розглянуто ступені гідрофільності шкіри, її гігроскопічність і паропроникність, зміни структури під час виробництва. Запропоновано методики вивчення пористої структури і функції розподілу пор за радіусами та розмірами, а також дослідження зміни зазначеної функції в процесі вироблення шкіри (дублення, наповнення, прокатка). Рекомендовано для науковців та практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з вивчення мікроструктури натуральної шкіри і її фізичних властивостей. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8009 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vivchennya_mikrostrukturi_naturalnoyi_shkiri_monografiya_2019.pdf | 2.28 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.