Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7932
Назва: Удобрення овочевих та баштанних культур
Автори: Корнієнко, С. І.
Гончаренко, В. Ю.
Ходєєва, Л. П.
Гладкіх, Р. П.
Парамонова, Т. В.
Куц, О. В.
Горова, Т. К.
Кормош, С. М.
Гордієнко, І. М.
Колтунов, В. А.
Пащенко, В. Ф.
Іллюшенко, Г. Я.
Ключові слова: мікродобрива;макро- та мікроелементи;хімічні меліоранти;пасльонові рослини;гарбузові рослини;мінеральні добрива;лободових рослин;бобових рослин
Дата публікації: 2015
Видавництво: Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД»
Бібліографічний опис: Удобрення овочевих та баштанних культур: Монографія С. І. Корнієнко, В. Ю. Гончаренко, Л. П. Ходєєва, Р. П. Гладкіх, Т. В. Парамонова, О. В. Куц, Т. К. Горова, С. М. Кормош, І. М. Гордієнко, В.А. Колтунов, В.Ф. Пащенко, Г. Я. Іллюшенко: за ред. докторів с.-г. наук В. Ю. Гончаренка і С. І. Корнієнка. Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД», 2015. 370 с.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено основи кореневого живлення овочевих і баштанних культур залежно спадкових біологічних потреб в елементах мінерального живлення протягом онтогенезу на різних за родючістю ґрунтах ґрунтово-кліматичних зон України. Досліджено застосування доз, строків, способів внесення органічних і мінеральних добрив, сумісного їх внесення під основні овочеві і баштанні культури у спеціалізованих сівозмінах в умовах зрошення і богари, стосовно їх впливу на підвищення врожайності, якості продукції на відтворення і збереження родючості ґрунту, баланс поживних речовин у ґрунті, розробки нормативів для визначення потреб овочевих і баштанних культур в мінеральних і органічних добривах для різних рунтово-економічних районів України. Досліджено збереженість овочевої продукції залежно від удобрення, а також вирощування овочевої продукції для дієтичного і дитячого харчування. Розглянуті питання механізації внесення добрив. Книгу розраховано на спеціалістів овочевих підприємств, фермерів, працівників насінницьких господарств, наукових працівників, викладачів і студентів сільськогосподарських аграрних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7932
ISBN: 978-617-7212-50-7
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_udobrennya_2015.pdf3.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.