Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7932
Title: Удобрення овочевих та баштанних культур
Authors: Корнієнко, С. І.
Гончаренко, В. Ю.
Ходєєва, Л. П.
Гладкіх, Р. П.
Парамонова, Т. В.
Куц, О. В.
Горова, Т. К.
Кормош, С. М.
Гордієнко, І. М.
Колтунов, В. А.
Пащенко, В. Ф.
Іллюшенко, Г. Я.
Keywords: мікродобрива;макро- та мікроелементи;хімічні меліоранти;пасльонові рослини;гарбузові рослини;мінеральні добрива;лободових рослин;бобових рослин
Issue Date: 2015
Publisher: Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД»
Citation: Удобрення овочевих та баштанних культур: Монографія С. І. Корнієнко, В. Ю. Гончаренко, Л. П. Ходєєва, Р. П. Гладкіх, Т. В. Парамонова, О. В. Куц, Т. К. Горова, С. М. Кормош, І. М. Гордієнко, В.А. Колтунов, В.Ф. Пащенко, Г. Я. Іллюшенко: за ред. докторів с.-г. наук В. Ю. Гончаренка і С. І. Корнієнка. Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД», 2015. 370 с.
Abstract: Висвітлено основи кореневого живлення овочевих і баштанних культур залежно спадкових біологічних потреб в елементах мінерального живлення протягом онтогенезу на різних за родючістю ґрунтах ґрунтово-кліматичних зон України. Досліджено застосування доз, строків, способів внесення органічних і мінеральних добрив, сумісного їх внесення під основні овочеві і баштанні культури у спеціалізованих сівозмінах в умовах зрошення і богари, стосовно їх впливу на підвищення врожайності, якості продукції на відтворення і збереження родючості ґрунту, баланс поживних речовин у ґрунті, розробки нормативів для визначення потреб овочевих і баштанних культур в мінеральних і органічних добривах для різних рунтово-економічних районів України. Досліджено збереженість овочевої продукції залежно від удобрення, а також вирощування овочевої продукції для дієтичного і дитячого харчування. Розглянуті питання механізації внесення добрив. Книгу розраховано на спеціалістів овочевих підприємств, фермерів, працівників насінницьких господарств, наукових працівників, викладачів і студентів сільськогосподарських аграрних закладів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7932
ISBN: 978-617-7212-50-7
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_udobrennya_2015.pdf3.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.