Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7916
Title: | Складові підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств |
Authors: | Лаптєва, А. І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гіржева, О. М. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Лаптєва А. І. Складові підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Вісник студентського наукового товариства. 2017. Вип. 2. С. 65-66. |
Series/Report no.: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7916 |
Appears in Collections: | Випуск 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вісник СНТ_випуск 2_2017-65-66.pdf | 427.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.