Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7844
Назва: Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Михайлова, Олена Валентинівна
Чорна, Марина Віталіївна
Ключові слова: інноваційна діяльність;економічна ефективність;інноваційні процеси;готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі: конспект лекцій з дисципліни для магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: М.В. Чорна, О.В. Михайлова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017.100 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з курсу "Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі" має за мету сформувати у магістрів систему всебічних знань у сфері специфічних методів та інструментів аналітичної роботи, вмінь виконання основних функцій управління інноваційними процесами у готельно-ресторанному бізнесі та впровадження рішень у практичну діяльність підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7844
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EKONOMIChNA_EFEKTIVNIST_innovacijnih_procesiv_KL_2017.pdf808.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.