Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7844
Назва: | Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі |
Автори: | Михайлова, Олена Валентинівна Чорна, Марина Віталіївна |
Ключові слова: | інноваційна діяльність;економічна ефективність;інноваційні процеси;готельно-ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі: конспект лекцій з дисципліни для магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: М.В. Чорна, О.В. Михайлова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017.100 с. |
Короткий огляд (реферат): | Конспект лекцій з курсу "Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі" має за мету сформувати у магістрів систему всебічних знань у сфері специфічних методів та інструментів аналітичної роботи, вмінь виконання основних функцій управління інноваційними процесами у готельно-ресторанному бізнесі та впровадження рішень у практичну діяльність підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7844 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
EKONOMIChNA_EFEKTIVNIST_innovacijnih_procesiv_KL_2017.pdf | 808.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.