Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7844
Title: Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Михайлова, Олена Валентинівна
Чорна, Марина Віталіївна
Keywords: інноваційна діяльність;економічна ефективність;інноваційні процеси;готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі: конспект лекцій з дисципліни для магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: М.В. Чорна, О.В. Михайлова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017.100 с.
Abstract: Конспект лекцій з курсу "Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі" має за мету сформувати у магістрів систему всебічних знань у сфері специфічних методів та інструментів аналітичної роботи, вмінь виконання основних функцій управління інноваційними процесами у готельно-ресторанному бізнесі та впровадження рішень у практичну діяльність підприємств.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7844
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EKONOMIChNA_EFEKTIVNIST_innovacijnih_procesiv_KL_2017.pdf808.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.