Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7817
Назва: Лінецький Леонід Михайлович: біобібліографічний покажчик праць за 1974-2015 роки
Автори: Кучерявенко, Л. О.
Новікова, Т. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Лінецький Леонід Михайлович: біобібліогр. покажчик праць за 1974-2015 роки / відп. за випуск: Новікова Т. В., Кучерявенко Л. О.; комп. верстка та набір: Кучерявенко Л. О., Попова Л. І., Богданова Т. Б. Харків. 2015. 97 с. (Серія «Біобібліографія вчених ХНТУСГ»; Вип. 6).
Короткий огляд (реферат): Мета покажчика – ознайомити читача з життям і творчою діяльністю Л. М. Лінецького, представити його наукові праці. Його основні наукові розробки пов'язані з питаннями національної історії і суспільствознавства. Леонід Михайлович доклав чимало зусиль для вдосконалення професійної підготовки та виховання інженерних кадрів для сільського господарства, виховання у молоді патріотизму, любові до рідного краю, до рідного університету. До покажчика включено книги, методичні матеріали, статті зі збірників, журналів і газет. Бібліографічний покажчик містить праці, які були опубліковані з 1974 по 2015 роки. Видання розраховано на вчених, фахівців в галузі історії, викладачів, аспірантів та студентів, працівників бібліотечних установ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7817
Розташовується у зібраннях:Серія "Праці вчених"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
linetskyi_pokazhchyk_2015.pdf4.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.