Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7757
Назва: Особливості визначення конкурентоспроможності та конкурентних переваг для аграрних підприємств
Автори: Довгопол, Є. О.
Каплуновський, О. В.
Абрамова, В. С.
Науковий керівник : Мандич, О. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Довгопол Є. О., Каплуновський О. В., Абрамова В. С. Особливості визначення конкурентоспроможності та конкурентних переваг для аграрних підприємств. Вісник студентського наукового товариства. 2017. Вип. 2. С. 31-35.
Серія/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7757
Розташовується у зібраннях:Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник СНТ_випуск 2_2017-31-35.pdf363.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.