Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСиницина, Галина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-09-30T12:07:11Z-
dc.date.available2022-09-30T12:07:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБізнес-план підприємства: метод. вказівки до виконання індивідуального завдання для здоб. вищої освіти за спец. 051 Економіка, 075 Маркетинг, 292 Міжнародні економічні відносини першого (бакалаврського) рівня освіти / уклад. Г.А. Синицина; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2019. 25 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7698-
dc.description.abstractМетою індивідуального завдання як форми організації освітнього процесу є поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти одержують в процесі засвоєння дисципліни «Основи бізнесу та підприємницької діяльності» та інших дисциплін, що формують компетентності фахівця за освітнім рівнем «бакалавр». В процесі виконання індивідуального завдання студенти повинні отримати навички самостійного опрацювання різноманітних сучасних інформаційних джерел (наукової та періодичної літератури, законодавчонормативної бази з досліджуваної проблеми; даних статистичної і бухгалтерської звітності; матеріалів, які розміщені в Інтернеті тощо); здійснення досліджень, зокрема, маркетингових; аналізу конкретних ситуацій.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherФОП Іванченко І.С.uk_UA
dc.subjectбізнес-планuk_UA
dc.subjectбухгалтерська звітністьuk_UA
dc.subjectстатистична звітністіьuk_UA
dc.subjectмаркетингові дослідженняuk_UA
dc.subjectмаркетингова інформаціяuk_UA
dc.subjectаналіз інформаціїuk_UA
dc.subjectтворчий підхідuk_UA
dc.titleБізнес-план підприємстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sinicina_MV_do_INZ_Biznes_ Plan.pdf731.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.