Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7648
Назва: Краєзнавці донеччини пишуть історію міст і сіл рідного краю: спроба аналізу
Автори: Романько, В. І.
Ключові слова: рідний край;історико-краєзнавчі видання;краєзнавчий рух;історія міст і сіл
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Романько В. І. Краєзнавці донеччини пишуть історію міст і сіл рідного краю: спроба аналізу. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2015», 27 листопада: вісник виставково-музейного центру, вип 2. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 65-71.
Короткий огляд (реферат): Видання у 26-ти томах «Історія міст і сіл України», підготовлене свого часу за загальною редакцією академіка П.Т.Тронька, стало поштовхом для залучення до краєзнавчого руху сотень тисяч небайдужих до історії рідного краю громадян України. Активно упродовж багатьох років продовжує писатися історія міст і сіл на Донеччині. Автор статті провів аналіз ряду видань із даної проблеми. На жаль, у невеликій статті усі історико-краєзнавчі видання, що вийшли у Донецькій області, неможливо перерахувати, не говорячи про їхній детальний аналіз. Це питання потребує подальшого дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7648
Розташовується у зібраннях:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
65-71.pdf296.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.