Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7418
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогомолова, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorДудник, Олена Василівна-
dc.contributor.authorКраля, Вікторія Григорівна-
dc.contributor.authorПодольська, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorСагачко, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorСмігунова, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorГолованова, Ганна Євгеніївна-
dc.contributor.authorПівень, Альона Василівна-
dc.contributor.authorМайборода, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorМіненко, Софія Іванівна-
dc.date.accessioned2022-09-27T12:37:44Z-
dc.date.available2022-09-27T12:37:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВиробнича практика: метод. вказ. до організації та проходження студ. другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навч. спец. 073 Менеджмент / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; К. С. Богомолова, О. В. Дудник, В. Г. Краля, О. В. Подольська, Ю. М. Сагачко, О. В. Смігунова, Г. Є. Голованова, А. В. Півень, М. М. Майборода, С. І. Міненко. Харків : [б. в.], 2021. 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7418-
dc.description.abstractМетодичні вказівки підготовлено колективом авторів кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту ХНТУСГ відповідно до освітньо-професійної програми «Менеджмент». В навчальному виданні наведено зміст та обсяги виробничої практики (за фахом), рекомендації до покрокового її проходження, порядок підготовки та написання звіту, критерії оцінювання якості виконаних робіт. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навч. спец. 073 Менеджмент.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleВиробнича практикаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod_vyrobnycha praktyka_21.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.