Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванченков, В.С.-
dc.date.accessioned2022-09-26T10:16:48Z-
dc.date.available2022-09-26T10:16:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationІванченков В.С. Оглядовий аналіз стану інноваційного розвитку підприємств плодоовочевої консервної промисловості. 2017. № 4. С. 450 - 460uk_UA
dc.identifier.otherУДК 658.8:631.11(477)-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7320-
dc.description.abstractУ статті проведений оглядовий аналіз стану інноваційного розвитку підприємств плодоовочевої консервної промисловості. В результаті дослідження розроблено матрицю інноваційної привабливості підприємства, в якій показано взаємозв’язок інноваційних можливостей, обмежень та ризиків, виходячи із складових інноваційного потенціалу підприємства. Поряд з цим визначено, що інноваційна привабливість підприємств консервної галузі –це уявлення про інноваційний потенціал підприємства з точки зору його потенційних можливостей, обмежень та ризиків.uk_UA
dc.description.abstractThe article provides an overview analysis of the state of innovation development of the enterprises of the fruit and vegetable canning industry. As a result of the research, the matrix of innovation attractiveness of the enterprise is developed, which shows the interconnection of innovative opportunities, constraints and risks, based on the components of the innovative potential of the enterprise.At the same time, it is determined that the innovative attractiveness of canning industry enterprises is the idea of the innovative potential of the enterprise in terms of its potential, constraints and risks. In the context of the economic and political crisis in Ukraine, there is no clear systemic approach to developing a strategy for the economic development of the food industry. It should be noted that the fruit and vegetable canning industry requires constant and unceasing attention, as production, which is characterized by a variety of raw materials, a multitude of technological processes and their parameters. In addition, the production of canned food is closely linked with the development of the agro-industrial complex as a whole, because it depends on the quality and availability of agricultural raw materials.uk_UA
dc.description.abstractВ статье проведен обзорный анализ состояния инновационного развития предприятий плодоовощной консервной промышленности. В результате исследования разработана матрица инновационной привлекательности предприятия, в которой показана взаимосвязь инновационных возможностей, ограничений и рисков, исходя из составляющих инновационного потенциала предприятия. Наряду с этим установлено, что инновационная привлекательность предприятий консервной отрасли -это представление об инновационном потенциале предприятия с точки зрения его потенциальных возможностей, ограничений и рисков.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 4-
dc.subjectінновації, консервна промисловість, потенціал, інвесторuk_UA
dc.subjectinnovations, canning industry, potential, investor.uk_UA
dc.subjectинновации, консервная промышленность, потенциал, инвестор.uk_UA
dc.titleОглядовий аналіз стану інноваційного розвитку підприємств плодоовочевої консервної промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeOverview analysis of the innovative development of frozen consumption industry enterprisesuk_UA
dc.title.alternativeОбзорный анализ состояния инновационного развития предприятий плодоовощной консервной промышленностиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Економічні науки" № 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivanchenkov.pdf522.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.