Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7250
Назва: Планування використання робочого часу персоналу
Інші назви: Planning the use of staff working hours
Автори: Сербіна, А. О.
Науковий керівник : Нагаєв, В. М.
Ключові слова: робочий час;план управління часом;організація робочого процесу;самоорганізованість;working time;time management plan;organization of work process;self-organization
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сербіна А. О. Планування використання робочого часу персоналу. Вісник студентського наукового товариства. 2020. Вип. 2. С. 20-23.
Серія/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день найважливішими ознаками професіоналізму є: компетентність, комунікабельність, лідерські та ділові якості, уміння ставити перед собою мету та досягати її. Проте приділяється недостатня увага таким важливим професійним якостям, як самоорганізованість та уміння правильно планувати свій робочий час (самоменеджмент). У своїй повсякденній та професійній діяльності людина використовує надзвичайно багато ресурсів, таких як сировинні, фінансові, інформаційні, людські. Разом із переліченими ресурсами надзвичайно важливим компонентом є час.
Today the most important signs of professionalism are competence, sociability, leadership, and business qualities, the ability to set a goal, and achieve it. However, insufficient attention is paid to such important professional qualities as self-organization and the ability to properly plan their working hours (self-management). In our daily and professional activities, people use a lot of resources, such as raw materials, financial, information, human. Along with the listed resources, time is an extremely important component.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7250
Розташовується у зібраннях:Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
visnik-snt_nni-bm_hntusg_-2_2020-20-23.pdf563.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.