Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7142
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКозаченко, О. В.-
dc.contributor.authorШкрегаль, О. М.-
dc.contributor.authorКаденко, В. С.-
dc.date.accessioned2022-09-22T07:48:10Z-
dc.date.available2022-09-22T07:48:10Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКозаченко О. В., Шкрегаль О. М., Каденко В. С. Математичне моделювання взаємодії леза з грунтовим середовищем. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2014. № 2. С. 86-91.uk_UA
dc.identifier.issn2311-441X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7142-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичний аспект взаємодії леза лапи культиватора з ґрунтовим середовищем, обґрунтовано доцільність врахування динамічного напору ґрунту на лезо при визначенні кута розхилу стрілчастої лапи культиватораuk_UA
dc.description.abstractThe theoretical aspects of the interaction of the blade tines with the soil environment, the expediency of taking into account the dynamic pressure of the soil on the blade in the determination of the opening angle of the working body of the cultivator.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТехнічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів № 2;-
dc.subjectдинамічний напір ґрунтуuk_UA
dc.subjectлапа культиватораuk_UA
dc.subjectкут розхилуuk_UA
dc.subjectтяговий опірuk_UA
dc.subjectформа лезаuk_UA
dc.subjectdynamic pressure of the soil cultivator pawuk_UA
dc.subjectapex angleuk_UA
dc.subjecttraction resistanceuk_UA
dc.subjectform the bladeuk_UA
dc.titleМатематичне моделювання взаємодії леза з грунтовим середовищемuk_UA
dc.title.alternativeMathematical simulation of interaction blades soil environmentuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tcalk_2014_2_14.pdf588.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.