Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7072
Название: Основи наукових досліджень і технічної творчості
Авторы: Лисюк, Г. М.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Самохвалова, О. В.
Нєміріч, О. В.
Дьяков, О. Г.
Ключевые слова: науково-дослідницька діяльність;технічна творчість;наукові дослідження;науково-технічна інформація;науковедення;наукові твори
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Самохвалова О. В., Нєміріч О. В., Дьяков О. Г. Основи наукових досліджень і технічної творчості: навч. посіб.; за ред. проф. Г.М. Лисюк; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 202с.
Краткий осмотр (реферат): Дане видання пропонуєтся для студентів спеціальностей "Технологія харчування", "Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів", "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки молока", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса". Посібник може бути використаний також студентами споріднених спеціальностей, аспірантами, інженерно-технічними працівниками галузі науково-дослідницької сфери.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7072
ISBN: 978-966-405-326-3
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ONDITT_14.pdf2.74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.