Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorМаксимова, Надія Пилипівна-
dc.date.accessioned2022-09-20T11:44:33Z-
dc.date.available2022-09-20T11:44:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі": навч. посіб. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розд.1. Харчові технології переробки молока. Харків: Факт, 2016. 96 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-637-827-2-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7066-
dc.description.abstractЛабораторний практикум з дисципліни «Технологія галузі» складений у відповідності з робочою програмою підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» включає два розділи: «Харчові технології переробки молока» та «Харчові технології переробки плодів і овочів». Лабораторний практикум спрямований на закріплення теоретичних знань і отри- мання практичних навичок з відповідної технології галузі. Вивчення кожної тех- нології проводиться за алгоритмом, що включає: оцінку якості сировини; ви- вчення технології та технологічних схем виробництва; розгляд та вивчення осно- вних біохімічних, мікробіологічних, фізико-хімічних процесів, що відбуваються при виготовленні та зберіганні продуктів відповідно з молочної та плодоовочевої сировини; проведення продуктових розрахунків норм витрат сировини та допо- міжних матеріалів; виготовлення на лабораторному обладнанні дослідних партій продукції; дослідження відповідності якості готової продукції вимогам нормати- вної документації; проведення порівняння з аналогамиuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Фактuk_UA
dc.subjectоцінювання якостіuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectпереробка молока і молочних продуктівuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectбіохімічні процесиuk_UA
dc.subjectтехнологія галузіuk_UA
dc.titleЛабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі".uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya haluzi 2016_1.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.