Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7066
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Максимова, Надія Пилипівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-20T11:44:33Z | - |
dc.date.available | 2022-09-20T11:44:33Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі": навч. посіб. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розд.1. Харчові технології переробки молока. Харків: Факт, 2016. 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-637-827-2 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7066 | - |
dc.description.abstract | Лабораторний практикум з дисципліни «Технологія галузі» складений у відповідності з робочою програмою підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» включає два розділи: «Харчові технології переробки молока» та «Харчові технології переробки плодів і овочів». Лабораторний практикум спрямований на закріплення теоретичних знань і отри- мання практичних навичок з відповідної технології галузі. Вивчення кожної тех- нології проводиться за алгоритмом, що включає: оцінку якості сировини; ви- вчення технології та технологічних схем виробництва; розгляд та вивчення осно- вних біохімічних, мікробіологічних, фізико-хімічних процесів, що відбуваються при виготовленні та зберіганні продуктів відповідно з молочної та плодоовочевої сировини; проведення продуктових розрахунків норм витрат сировини та допо- міжних матеріалів; виготовлення на лабораторному обладнанні дослідних партій продукції; дослідження відповідності якості готової продукції вимогам нормати- вної документації; проведення порівняння з аналогами | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Факт | uk_UA |
dc.subject | оцінювання якості | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.subject | переробка молока і молочних продуктів | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | біохімічні процеси | uk_UA |
dc.subject | технологія галузі | uk_UA |
dc.title | Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі". | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya haluzi 2016_1.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.