Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7015
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМерінець, Н. А.-
dc.contributor.authorДзюба, А. І.-
dc.date.accessioned2022-09-19T14:50:30Z-
dc.date.available2022-09-19T14:50:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМерінець Н. А., Дзюба А. І. Огляд існуючих пристроїв для зрізання забрусу з бджолиних рамок. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2016. № 4. С. 125-131.uk_UA
dc.identifier.issn2311-441X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7015-
dc.description.abstractВиконаний аналіз існуючих пристроїв для зрізання забрусу з бджолиних рамок і запропонована нова конструкція електроножа, яка забезпечує підвищення продуктивності праці бджоляра, збільшує якість меду при зрізанні забрусу, зменшує витрати струму, який споживається для нагрівання секцій нагрівального елемента.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of existing devices for cutting zabrusu from bee frames and the new design of electroknife, which provides increased productivity beekeeper, honey increases quality while cutting zabrusu reduces current consumption consumed for heating sections of the heating element.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТехнічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів;№ 4-
dc.subjectелектроніжuk_UA
dc.subjectсекціїuk_UA
dc.subjectнагрівальний елементuk_UA
dc.subjectзабрусuk_UA
dc.subjectкронштейнuk_UA
dc.subjectсвітлова і звукова сигналізаціїuk_UA
dc.subjectelectroknifeuk_UA
dc.subjectsectionsuk_UA
dc.subjectheating elementuk_UA
dc.subjectzabrusuk_UA
dc.subjectbracketuk_UA
dc.subjectlight and sound alarmsuk_UA
dc.titleОгляд існуючих пристроїв для зрізання забрусу з бджолиних рамокuk_UA
dc.title.alternativeReview of existing devices for cutting zabrus with bee framesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.