Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6986
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ботштейн, Б. Б. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-19T11:43:03Z | - |
dc.date.available | 2022-09-19T11:43:03Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Опорний конспект лекцій із дисципліни «Як відкрити ресторан» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології та технологічний менеджмент у ресторанному бізнесі» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форм навчання; укладачі: Б. Б. Ботштейн, О. О. Гринченко. Х. : ХДУХТ, 2017. 119 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6986 | - |
dc.description.abstract | Будь-яке успішне підприємство ресторанного бізнесу – насправді вдала технологія, і, як будь-яка технологія, вона може бути відтворена в будь-якому місті світу. А взагалі, як буде розвиватися ресторанний бізнес в найближчі 5–10 років, залежить від тих, хто в цей бізнес прийде, хто віддасть йому свої знання, любов і талант, хто зуміє творчо переосмислити це нелегке ремесло, перетворивши його в мистецтво. З року в рік ресторанні технології стрімко розвиваються. Йде серйозна конкурентна боротьба за відвідувачів. Саме цей фактор змушує топ-менеджерів продумувати не тільки основну стратегію і стиль діяльності ресторану, а й деталі, що додають закладу унікальності та неповторності. Тільки при формуванні грамотно розробленої концепції та послідовному комплексному впровадженні всіх складових ресторанного закладу, гарантований успіх у розвитку діяльності ресторану. Ресторани відіграють досить важливу роль у житті людини. Крім задоволення фізіологічних потреб у харчуванні «вихід» до ресторану несе важливу соціальну функцію. Ефективна робота ресторану залежить від низки факторів. Як і будь-яка складна система, ресторан починається з задуму його засновників і закінчується контролем функціонування установи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | маркетингові технології | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | брендбук | uk_UA |
dc.subject | SWOT-аналіз | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | оптимізація меню | uk_UA |
dc.subject | лайн-чек | uk_UA |
dc.title | Як відкрити ресторан | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yak_vidkryty_restoran_17.pdf | 2.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.