Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6986
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБотштейн, Б. Б.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.date.accessioned2022-09-19T11:43:03Z-
dc.date.available2022-09-19T11:43:03Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОпорний конспект лекцій із дисципліни «Як відкрити ресторан» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології та технологічний менеджмент у ресторанному бізнесі» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форм навчання; укладачі: Б. Б. Ботштейн, О. О. Гринченко. Х. : ХДУХТ, 2017. 119 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6986-
dc.description.abstractБудь-яке успішне підприємство ресторанного бізнесу – насправді вдала технологія, і, як будь-яка технологія, вона може бути відтворена в будь-якому місті світу. А взагалі, як буде розвиватися ресторанний бізнес в найближчі 5–10 років, залежить від тих, хто в цей бізнес прийде, хто віддасть йому свої знання, любов і талант, хто зуміє творчо переосмислити це нелегке ремесло, перетворивши його в мистецтво. З року в рік ресторанні технології стрімко розвиваються. Йде серйозна конкурентна боротьба за відвідувачів. Саме цей фактор змушує топ-менеджерів продумувати не тільки основну стратегію і стиль діяльності ресторану, а й деталі, що додають закладу унікальності та неповторності. Тільки при формуванні грамотно розробленої концепції та послідовному комплексному впровадженні всіх складових ресторанного закладу, гарантований успіх у розвитку діяльності ресторану. Ресторани відіграють досить важливу роль у житті людини. Крім задоволення фізіологічних потреб у харчуванні «вихід» до ресторану несе важливу соціальну функцію. Ефективна робота ресторану залежить від низки факторів. Як і будь-яка складна система, ресторан починається з задуму його засновників і закінчується контролем функціонування установи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectмаркетингові технологіїuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectбрендбукuk_UA
dc.subjectSWOT-аналізuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectоптимізація менюuk_UA
dc.subjectлайн-чекuk_UA
dc.titleЯк відкрити ресторанuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yak_vidkryty_restoran_17.pdf2.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.