Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6965
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorШматченко, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2022-09-19T09:20:16Z-
dc.date.available2022-09-19T09:20:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКучерук З. І., Шматченко Н. В. Технологія кондитерських виробів: навчальний посібник для самостійного вивчення курсу. Х. :ХДУХТ, 2020. 179 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6965-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику наведено інформацію для самостійного вивчення курсу «Технологія кондитерських виробів». Висвітлено технології кондитерських виробів, наведено запитання і тести для контролю знань, рекомендації для виконання контрольної і курсової робіт, питання для підсумкового контролю, критерії оцінювання знань, бібліографію до вивчення курсу та ін. Посібник містить системний характер і складений відповідно до програми курсу. Інформаційні матеріали подано таким чином, що забезпечують пізнавальну самостійну діяльність студентів. Видання призначене для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів». Посібник може бути корисним для студентів, що навчаються за спорідненими спеціалізаціями, аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва кондитерських виробів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.subjectшоколадuk_UA
dc.subjectдражеuk_UA
dc.subjectвиробництво халвиuk_UA
dc.subjectформування тістаuk_UA
dc.subjectвиробництво вафельuk_UA
dc.subjectвипічні напівфабрикатиuk_UA
dc.titleТехнологія кондитерських виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Condit_ technology_20.pdf3.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.