Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПінчевська, О. О.-
dc.contributor.authorГорбачова, О. Ю.-
dc.contributor.authorЛіханов А. Ф.-
dc.date.accessioned2022-09-18T06:03:59Z-
dc.date.available2022-09-18T06:03:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПінчевська О. О., Ліханов А. Ф., Горбачова О. Ю. Зміни в хімічній структурі і кольорі деревини граба після термічного модифікування. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2015. № 3. С. 186-191.uk_UA
dc.identifier.issn2311-441X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6915-
dc.description.abstractНаведено методику і результати експериментальних досліджень з визначення параметрів кольору і вмісту пентозанів в деревині граба після термічного модифікування різними режимами. Визначено, що досягнення найтемнішого кольору термообробленої деревини граба відповідає найбільшому ступеню розкладання пентозанів.uk_UA
dc.description.abstractMethodology and results of experimental studies of color settings determine and pentosan content in wood hornbeam after thermal modification different modes are shown. It was determined that the achievement of the darkest color of heat treated hornbeam wood corresponds to the degree of pentosan degradation.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТехнічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів № 3;-
dc.subjectдеревинаuk_UA
dc.subjectпараметри кольоруuk_UA
dc.subjectтермообробкаuk_UA
dc.subjectпентозамиuk_UA
dc.subjectwooduk_UA
dc.subjectcolor optionsuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.subjectpentoseuk_UA
dc.titleЗміни в хімічній структурі і кольорі деревини граба після термічного модифікування.uk_UA
dc.title.alternativeСhanges in chemical structure and color of wood hornbeam after thermal modification.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf795.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.